postheadericon Nina L`Elixir – чувствен еликсир

Nina L`ElixirЯбълката е иконата на парфюма Nina L`Elixir Еau de Parfum на Nina Ricci. Уханието е не само закачливо, чувствено и запомнящо се, то носи в себе си женствеността, разкриваща съвременната модерна принцеса. Тя идва от големия град и е способна да покори всеки мъж, изправил се пред погледа й. Същевременно с това, търси своята половинка със сърцето си и знае, че най-важните неща са невидими за очите.
Смело можем да кажем, че парфюмът Nina L`Elixir Еau de Parfum романтично ни преразказва вечните приказки за любов, копнеж и неподелени чувства. Това е аромат на ново начало и нова любов.
Още щом усетите сладкото ухание, ще се замислите на кой уникален луксозен аромат ви напомня. Може би това е парфюм, който ви носи спомени за първите чувствени изживявания или е любовен еликсир, от който се чувствате опиянени и омагьосани.
Ароматът е естествено продължение на наситения и щедър свят на уханията, с които сме свикнали да асоциираме парфюма Nina от Nina Ricci. Наред с това тук се открива доста по-силна доза дързост, модерен привкус, сексапил, на който трудно може да се устои.
Уханието на парфюма Nina L`Elixir на Nina Ricci ще допадне на момичетата, които дълбоко в себе си крият своята вътрешна красота, срамежливост и невинност, но подобно на ябълката, която е символ на парфюма, те излъчват хармония, сладост и свежест. Това е аромат за дами, които съчетават в своя характер момичешката невинност и събуждащата се женственост, но също така е аромат за момичетата, които имат позиции и твърдо отстояват своята свобода.
По своята същност аромата е сладък, чист и траен. Върховите нотки, които придават първоначалното впечатление са искрящи, радостни и свежи. Те са своеобразно вдъхновение от красотата на живота и радостта, че дишаме и живеем. Съчетанието на свеж лайм, калабрийски лимон и аромат на култовия за Бразилия ликьор кайпириня придава сладост и екзотика на уханието.
Средата на аромата е изградена от вкусна карамелизирана ябълка, жасмин и горски плодове – едно изкусително съчетание, което ни приканва да се насладим с всички сетива.
Чувствената основа на парфюма Nina L`Elixir Еau de Parfum е представена от дървесни и амброви ухания. Нотки на мускус, амбра, кедър придават дълбочина и женственост на аромата, в който няма как да не се влюбите.
Флаконът на парфюма е във формата на ябълка, преливаща от огнени коралови тонове – по-тъмни в областта на капачката и избледняващи към дъното. Листенцата на ябълката са оформени в сребърно, а цялостната форма на флакона представя по особено оригинален и хармоничен начин концепцията му.
За да се наслаждавате по-дълго време на своя любим аромат, обърнете внимание на местата, където го нанасяте. С върха на пръстите нанесете парфюмната вода на пулсните точки от вашето тяло – шията, от вътрешната страна на китките и зад колянната ямка. По този начин не концентрирате аромата само на едно място, а го разпръсквате, за да го запазите за по-дълго време по кожата си. Парфюмът нанесен на шията е по-траен, този на колянната ямка се издига постепенно през целия ден, а от вътрешната страна на китките се запазва за дълго време, поради топлината на това място и вие се радвате на уханието всеки път, когато движите ръката си.

Pin It

Leave a Reply

Архив