Archive for April, 2015

postheadericon Съвети за закупуване на качествено краве масло

krave maslo valchev

Днес, през 2015 година, пазарът ни бива затрупан от различни марки продукти. Било то при кравето масло, било то при месните продукти, при тестените, млечните и други. Имаме огромен избор. Изборът на качествен продукт е толкова труден, че дори най-добрите кулинари и специалисти – технолози биват объркани.

Ето и защо предлагаме на Вашето внимание няколко акцента, които трябва да следите, при избор на краве масло.

При закупуване или употреба на краве масло, както и на млечни продукти трябва да следите за:

– вмирисването – мирисът на маслото трябва да е приятен и ненатрапчив. В случай, че маслото мирише на кисело, миризмата му е тежка, то се препоръчва този тип масло да не бъде консумирано; Read the rest of this entry »

Pin It

postheadericon Нина Добрев напуска “Дневниците на вампира”

Nina Dobreff

Photo by celebmafia.com

Американският свръхестествен хорър сериал “Дневниците на вампира” (The Vampire Diaries) остана без една от основните си звезди. Вчера Нина Добрев (Nina Dobrev) обяви, че напуска популярния проект. Канадската актриса от български произход се снима в шест сезона на поредицата и беше редовна участничка заедно с Пол Уесли (Paul Wesley) и Иън Сомърхолдър (Ian Somerhalder).
В своя Instagram Нина написа, че е прекарала уикенда с колегите си от “Дневниците на вампира”, но това не е било просто посрещане на Великден, а “прощално парти”.
“Винаги съм знаела, че историята на Елена Гилбърт (героинята на Добрев) трябва да продължи шест сезона и за тези шест години аз извървях невероятен път… Тук се запознах с най-добрите приятели и открих едно голямо семейство, което винаги ще обичам.” Read the rest of this entry »

Pin It

postheadericon Готвим с любов

Бисквитена торта, снимка: gotvim-bg.com

Бисквитена торта, снимка: gotvim-bg.com

Вкусни кулинарни рецепти от Gotvim-bg.com – сайтът, в който предлагат кулинарни вълшебства…

Опитайте и Вие съкпи мами и татковци, обичащи кулинарията. Ще останете доволни!

Pin It
Архив