Archive for March, 2015

postheadericon Кое е модерно днес

Тенденциите в пролетната мода са насочени към свежестта, възроденото начало и са вдъхновени от динамичните и активни хора. Модните марки adidas, nike, puma налагат свежи и атрактивни тениски и суичъри, които могат да се носят както от мъже, така и от жени. Унисекс модата се налага от повечето дизайнери на дрехи обувки и парфюми с идеята всяка една дреха да може да се комбинира лесно и да присъства в гардероба на дамите и мъжете.
Ако и вие харесвате подобни модели тениски или панталони, имате възможност да носите различни модели и в случай, че сте на еднаква височина и със сходни мерки с приятеля си, да си открадвате готини дрехи и от неговия гардероб.
Ако не си падате до подобни експерименти и държите на женствеността, направете бърза справка с това кое е модерно днес като посетите сайта https://www.mymall.bg/. Ще се убедите, че моделите там са не просто много красиви и актуални, но и на изключително свежи, промоционални цени. Неустоими предложения за намалени стоки, игри с награди и промоции, разнообразни артикули от марките adidas, nike, puma и много още интересни стоки ви очакват там.moda
Това, което вероятно ще ви направи впечатление са дамски дрехи с изчистени кройки и приятни материи, мъжки дрехи в свежи и ярки цветове и интересни щампи, детски дрехи с анимационни и 3d щампи.
В сайта My mall с лекота намирате това, което търсите, пазарувате много лесно и без излишно напрежение. Другото голямо предимство е, че получавате модерни дрехи и обувки директно в дома си, без да се налага да се притеснявате за времето и да ходите до куриерски офиси. Определено това е най-добрата алтернатива за пазаруване на хората с натоварен график и прекалено много ангажименти.
Заложете на новите колекции и бъдете в крак с модата, независимо дали пазарувате дрехи за спорт, ежедневието или по-специални поводи. Read the rest of this entry »

Pin It

postheadericon Защо бързият кредит онлайн стана толкова популярен?

pari-leva-100-levaВсички сме чували за удобните и практични кредити онлайн. И навярно голяма част от вас вече са се възползвали от тази бърза и удобна опция за получаване на заем на момента – без каквито и да е формалности и усложнени процедури. Практиката показва, че все повече българи прибягват до опцията на така наречените „бързи пари за спешни нужди”. Нещо повече – тя е изцяло опростена като процедура, за която дори не ви е необходима консултация, правен съвет или допитване до професионалист, а освен това е и изчистена от всички формалности и бюрократични подробности, добре познати от обикновените банкови заеми и кредити. Всичко това, а и най-вече възможността да получим нужните ни средства веднага направиха бързия кредит онлайн изключително популярен и предпочитан метод за овладяване на бюджета сред обикновените хора у нас. Но нека разгледаме в подробности предимствата в процедурата по бързото усвояване на бързия заем.
Получаването на бърз заем през интернет е наистина оптимален и невероятно практичен вариант, който да ви помогне да покриете текущите си нужди и сметки, а и да преживеете до следващата заплата. Процедурата е следната – трябва просто да влезете в подходящия сайт като minizaem.bg, да направите стандартна уеб регистрация, да изберете вида кредит, който искате да изтеглите, да се запознаете набързо с неговите условия – защото всичко е показано точно и прецизно, т.е. без излишна бумащина – и да усвоите моментално средствата си. Такъв вид заем/кредит не изисква ходене до офис, чакане по опашки, одобрения и поръчителства, както и събиране на сума ти документи, които между другото, също, в повечето случаи ви струват известни суми пари. Read the rest of this entry »

Pin It

postheadericon Гледайте детски филмчета онлайн

FILMI ONLINE

Обичате ли да гледате детски филмчета?

Правите ли го постоянно? Мама и тате карат ли Ви се?

Е, ние ще Ви препоръчаме едно местенце, от където да гледате най-новите анимации… Става въпрос за Filmitebg.com – сайт, който предлага да гледате детски филми онлайн без да сваляте филмите и да губите време. Достатъчно е просто да кликнете на сайтчето и да изберете PLAY ! Сладурско, нали? Read the rest of this entry »

Pin It

postheadericon Бакуган – ключодържател

Едва ли има хлапета, които да не са фенове на бакуган топчета…
Толкова са готини, толкова са забавни, че дори и родителите понякога си играят на битки.

Искаме да Ви покажем един красив бакуган под формата на ключодържател

bakugan bitka Read the rest of this entry »

Pin It