Archive for June, 2015

postheadericon Няколко креативни идеи за дизайн на детската стая

снимка: Jilishta com

снимка: Jilishta com

Стилът идва и си отива , като това се отнася дори и за спалнята на вашето дете. С времето и годините или поне за известен период от време , докато детето порасне, някои тенденции не напускат детската стая.

Когато правите стаята на вашето дете, обърнете внимание преди всичко на цвета на стените, тавана и пода. Добре е цветовете да не са ярки и контрастни. Това би уморило детето. Използвайте успокояващи тонове, картинки вълнуващи вашето дете. Щампи, които биха разбудили въображението му и биха му помогнали да го развие. Подовото покритие също е от значение, особено в една детска стая. Преди всичко хлапето трябва да е в състояние да движи мебелите, да има достъп до играчките, шкафовете с дрехите и рафтовете си. Избягвайте да слагате компютър в детската стая. Ако пък детето ви обича да чете – направете му библиотека.

Ето няколко дизайнерски идеи , които ще ви помогнат за декорация на детската стая или просто за смяна на интериора в стаята на вашето дете .

Децата са с богато въображение, мечтателни и креативни , пълни с цветни идеи и светлина. Ако детето ви е бъдещ астронавт едно от предложенията е да изрисувате тавана с нощно небе. Покрит с планети и звезди, като осветителното тяло е поставено в центъра представляващо слънцето , така ще създадете илюзията за планетите в орбита. Стени в млечно син цвят и спално бельо в тъмно син тон са прекрасно допълнение.

За малките любители на природата ви предлагаме да вкарате цветни тапети с илюстрации на различна тематика от природата например от джунглата със зелени и жълти нюанси , изрисувани с животни , съобразявайки се с предпочитанията и вкуса на детето. В този случай спално бельо в същия тон би било подходящо.
За бъдещите моряци сините стени изрисувани с кораби и лодки , рифове и вълнички са една добра идея. Тук може да украсите стаята, декорирайки с морски животни и килими с морски щампи. Използвайте сини чаршафи за допълнение. Допълнете с декоративни възглавници за завършек.

 

 

 

 

 

Pin It

postheadericon Дървени ключодържатели

Имаме удоволствието да Ви представим няколко дървени ключодържатели, които много ни впечатлиха в Интернет простанството…

Вижте ги скъпи хлапета:

дървени ключодържатели от заключ ком

durven_kluchodurjatel_mishlence2 durven_kluchodurjatel_mishlence3 durven_kluchodurjatel_mishlence4 durven_kluchodurjatel_mishlence5

Усещате ли каква наслада и приятно чувство придават?

Всички модели са с разтягащи се, ластични крачета и ръчички и са много приятни на … дърпане хихихи

От къде можете да си поръчате? От Заключ КОМ

Нещо повече, тези артикули могат да се използват и за Вашата ученическа чанта. Можете да ги интегрирате в ципа на чантата и и по този начин ще придадете забавен и интересен начин на самата чанта…

Pin It

postheadericon Извънземна атака – детската

Една от най-актуалните детски игри през 2015 година – извънземна атака…
Какво точно предтсавлява? Летяща чиния засмуква всичко по пътя си. Издава и странен, извънземен звук. Трябва да хвърлите заровете и да измислите стратегия, как точно да запазите от отвличане фигурките си .

В тази забавна игра победител е последният оцелял на дъската.
Комплектът съдържа:
• 1 дъска за игра;
• 1 летяща чиния;
• 16 леки дунапренови фигури;
• 1 обикновено зарче;
• 1 специален зар;
• 1 инструкция за игра;
Играчи: 2-4
Подходяща за деца над 6 години

Izvunzemna ataka

Играта ИЗВЪНЗЕМНА АТАКА

Pin It
Архив