Archive for April, 2016

postheadericon Кой детски канал е вреден за нашите деца?

detski kanali

 

 

Днес ще поговорим за телевизията и най-вече за детските канали. Ако сте сред тези читатели, които сте над 30, то добре помните времето, когато имаше само един час в денонощието детски канали и този час го чакахме с нетърпение.

И така, направихме бърза проверка в Интернет за отзивите, по отношение на каналите, всяващи агресия у децата, гледащи ги, и със шок установихме, че освен, че са “зарибили” нашите деца, Cartoon Network не спират да пускат агресии, страшни чудовища и други.

 

Искаме и Вашето мнение по този въпрос, както и начини за предпазване на децата от подобно “зомбиране”, тъй като повечето родители, предполагам, оставят детето зад телевизора и си мислят, че са в “спокойни ръце”, а в същото време се излъчват кадри, които могат да оставят негативни следи в постоянната памет на дечицата.

Очакваме с интерес Вашето мнение!

сн:blizoo bg

Pin It

postheadericon Цирк Балкански в Благоевград

Цирк Балкански в Благоевград, уникална въздушна фотография, снимките са заснети от дрон, като автор е А. Манчев, специално за Благоевград ИЮ

 

TSirk-Balkanski-Blagoevgrad-noshhni-snimki-na-Blagoevgrad2-768x543 TSirk-Balkanski-Blagoevgrad-noshhni-snimki-na-Blagoevgrad-768x575

Pin It

postheadericon Идея за справяне с наднорменото тегло на децата

Според редица проучвания, много от децата в България  са с наднормено тегло. Ще Ви споделим едно добро решение за справяне на този проблем.

Преди да споделим идеята си, ще разгледаме този проблем в детайли.

На първо място, кои според Вас са причинителите на затлъстяване? Всички знаем, че храните, които ни се предлагат са пълни с набухватели, вредни елементи, които правят храните дълготрайни. Така наречените Е-та, правят така, че храната да не се усвоява лесно от човешкия организъм и това води до редица проблеми, както с наднорменото тегло, така и със здравето. Проблемът не касае само децата, а и самите нас.

Дали можем да поправим това? Вариант да заживеем на село, по един наистина екологичен начин, е решение, но е много труден. Знаете, че на село няма работа.

Затова, възможно най-скоро, повишете хранителната си култура. БИОШОПОВЕТЕ са добро решение, почнете да се интересувате от подобни магазини. Тук е мястото да споменем, че трябва да се внимава с био продуктите, да не попаднете на някоя схема, която обикновени зеленчуци и плодове минават за БИО, като цената им е завишена в пъти.

Истинското био е на реалното село!

Връщаме се на идеята, с която да подобрите телесното си тегло – било то Вие, родители, било то Вие – деца.

Съветът ни е да опитате приложение за смартфон, което помага зравословното Ви състояние.

Приложението, което Ви препоръчвеме е безплатно, не е нужно да го заплащате, а в същото време върши страхотни неща. Казва се S HEALTH и е налично в Google Play.

Какво точно представлява това приложение?  То прави така, че да бъдете по-активни, да се движите повече, да замервате активността си. Отчита направените крачки, като има много допълнителни функции – например, можете да си правите велоразходки, като се замерва мястото, което сте обходили, замерва пулса, както и прави хранителен режим.

Благодарение на функцията за храненията, можете да измервате колко калории да приемате дневно и да не ги надвишавате. По този начин можете да създадете здравословни навици, които да подобрят телесното Ви тегло, както и здравето Ви.

Ето и пример на един раздел от приложението, как изглежда:

shealth

Pin It

postheadericon Сувенири онлайн

suveniriBG-stock_photo_podaraci
Сувенири онлайн – идеи за подаръци…
Ако търсите оригинална идея за подарък, то хвърлете едно око на този съвсем нов онлайн магазин Сувенири БГ.
Не е тайна за никой, че изборът на подарък не е съвсем лека задача, даже напротив, да изберем подходящ подарък за любим човек е много сложно нещо.
Причината се крие в това, че притеснението, дали ще се одобри, надделява и това ни прави колебливи.
Не така стоят нещата за потребителите, попаднали на магазин Suveniri.bg
Още щом посетят магазина, клиентите остават впечатлени от богатото разнообразие от артикули.

Именно и поради тази причина приканваме и Вас да разгледате Suveniri.bg

Pin It
Архив