Archive for September, 2015

postheadericon От къде да купим детски пижами на нашите деца

detski pijami

Тъжно е, но лятото си отиде. Идва есента. Есента и зимата са едни от най-студените сезони и следователно носенето на пижама при децата е почти задължително.

Плюсовете на пижамата са много, а минусите – съвсем малко.
Ето и някой от причините, поради които не бива да лишавате детето от детска пижама:
1. Всички знаем, че децата обичат да се отвиват вечер, а така, когато са с пижама – няма да се тревожим, че ще се простудят.
2. Изработената от добри материали пижама създава мекота и комфорт у детето и прави сънят по-спокоен и дълбок.

Съществуват и други плюсове, но по-горе споменахме едни от най-важните.

По отношение на минуси – те са много малко, наистина. Сред един от минусите е това, че някой деца обичат да спят по бельо, тъй като ги дразни нощем облеклото. Но това са съвсем малки случаи.

Желателно е детските пижами да се сменят на няколко месеца. Ако сте в момент, в който търсите детска пижамка, то непременно посетете този сайт.

Ще останете изненадани от богатото разнообразие от пижами, както за момиченца, така и за момченца. Нещо повече, благодарение на онлайн магазин BSTYLE можете да “оборудвате” и цялото семейство с еднакви пижами.

Какъв по-хубав подарък за Вашият съпруг от това, да го изненадате с пижама, с еднакъв дизайн и цвят, като на детето?

Ще бъде забавно, оригинално и щуро! Само опитайте …
По отношение на цените – едни от най-изгодните и конкурентни цени са точно в BSTYLE, ако не вярвате – посетете магазинът и се уверете сами в това!

 

Pin It

postheadericon Подходящи детски обувки за развитието на детското краче

detski marketНапоследък ставаме свидетели на едно огромно разнообразие от стоки и продукти – от евтини до много скъпи, от маркови до такива, за на които за първи път чуваме марката.

Огромното разнообразие много често води до грешен избор, особено когато купуваме облекло за нашите деца.
Споменахме за огромното разнообразие по-горе, то не се отнася само за дрехите – разнообразието е във всичко, ако се замислите – стотици модели лаптопи, gsm апарати, храни и т.н.т, но как да отсеем качественото… това е един от важните въпроси, на които заедно ще потърсим отговорите.

Връщаме се на обувките и то предимно на обувките, предназначени за нашите деца. Какво точно е важно, когато избираме обувки за дечицата ни?
Най-важно е обувките да са изработени от висококачествени материали, да прилепват по крачето, да бъдат с форма, която да позволява правилна походка на детето.
Какви са последствията, ако изберете евтини обувки, предимно китайски, които са без произход, без марка и единствен плюс – цената?
Последствията могат да бъдат много сериозни и затова трябва да бъдете много внимателни и предпазливи. Например, обувки, от най-нисък клас могат да доведат до изкривяване на детските крачета, съответно да нарушат походката и да създадат дискомфорт.
Освен това, могат да предизвикат раздразнение на кожата, възпаление и запотяване, както и неприятна миризма.

Дали тези последствия се наблюдават при по-качествените обувки, например детските обувки Понки ?

Вярно е, цената не е от най-ниския клас, но знаете, че детското краче расте нормално, а обувките допринасят за комфорт и уют, не нараняват кожата и освен всичко това, биха могли да служат и за второ и трето дете, т.е. здравината е несравнима с китайските обувки.
Е скъпи мами и татковци, ако купувате детски обувки на своите деца, то гледайте да са с доказано качество, обувки, които ще направят детството на мъниците Ви безгрижно и запомнящо се за цял живот.

Pin It