postheadericon Ай Ти Агро ЕООД – производство на бадеми

Ай Ти Агро ЕООД – бадеми

Ай Ти Агро ЕООД е българска компания, специализирана в производството, обработката и продажбата на родна земеделска продукция. Фирмата стартира дейността си през 2018 година и бележи динамично развитие в посока предлагане на високо качество според международните утвърдени стандарти.

Земеделската родна компания Ай Ти Агро ЕООД фокусира дейността си върху засаждането на трайни насаждения от бадеми. За тази култура е характерно, че изисква по-специфични условия за отглеждане и специални технологически умения за правилно обработване.

Фирмата Ай Ти Агро се отличава с произхода на своята земеделска продукция. Насажденията от бадеми имат чист биологичен произход – компанията полага усилия за запазване на максимално чистия и натурален състав на земеделските насаждения.

Ай Ти Агро ЕООД е компания, занимаваща се, както с отглеждането на бадеми, така и с преработката и продажбата на земеделска продукция. За да предлага високо качество и чист произход на продуктите, фирмата залага на инвестиции в своята технологична база с цел разширяване на пазарната си дейност.

Компанията за земеделска продукция Ай Ти Агро се занимава още с рпедлагането на услуги в сферата на търговската дейност, предоставянето на консултантски услуги за селското стопанство, комисионерството, посредничеството и други.

Свидетелство за амбицията и желанието за екосъобразно развитие на компанията Ай Ти Агро ЕООД са нейните многобройни отличия в сферата. За такова служи получаването на биосертификат за отглеждането на чиста био продукция. С това постижение фирмата се утвърждава като екосъобразна родна компания за отглеждане на природно чиста продукция.

Друго постижение на Ай Ти Агро е успешно реализираният проект по Програмата за развитие на селските райони в периода 2014-2020 година за създаването на 1030 дка бадемова градина. Поредното отличие на компанията е свързано с получаването на първа награда в категория инвестиции в материални активи за планиране на изграждане на модерна фабрика за преработването на плодове в град Айтос.

На фона на тези отличия, българската фирма Ай Ти Агро ЕООД се доказва на пазара като процъфтяваща и екосъобразна компания, която подпомага малките населени региони, подпомага икономическия ръст в страната и предлага висок клас продукция с безопасен състав и био произход.

Pin It

Leave a Reply

Архив