postheadericon Няколко креативни идеи за дизайн на детската стая

снимка: Jilishta com

снимка: Jilishta com

Стилът идва и си отива , като това се отнася дори и за спалнята на вашето дете. С времето и годините или поне за известен период от време , докато детето порасне, някои тенденции не напускат детската стая.

Когато правите стаята на вашето дете, обърнете внимание преди всичко на цвета на стените, тавана и пода. Добре е цветовете да не са ярки и контрастни. Това би уморило детето. Използвайте успокояващи тонове, картинки вълнуващи вашето дете. Щампи, които биха разбудили въображението му и биха му помогнали да го развие. Подовото покритие също е от значение, особено в една детска стая. Преди всичко хлапето трябва да е в състояние да движи мебелите, да има достъп до играчките, шкафовете с дрехите и рафтовете си. Избягвайте да слагате компютър в детската стая. Ако пък детето ви обича да чете – направете му библиотека.

Ето няколко дизайнерски идеи , които ще ви помогнат за декорация на детската стая или просто за смяна на интериора в стаята на вашето дете .

Децата са с богато въображение, мечтателни и креативни , пълни с цветни идеи и светлина. Ако детето ви е бъдещ астронавт едно от предложенията е да изрисувате тавана с нощно небе. Покрит с планети и звезди, като осветителното тяло е поставено в центъра представляващо слънцето , така ще създадете илюзията за планетите в орбита. Стени в млечно син цвят и спално бельо в тъмно син тон са прекрасно допълнение.

За малките любители на природата ви предлагаме да вкарате цветни тапети с илюстрации на различна тематика от природата например от джунглата със зелени и жълти нюанси , изрисувани с животни , съобразявайки се с предпочитанията и вкуса на детето. В този случай спално бельо в същия тон би било подходящо.
За бъдещите моряци сините стени изрисувани с кораби и лодки , рифове и вълнички са една добра идея. Тук може да украсите стаята, декорирайки с морски животни и килими с морски щампи. Използвайте сини чаршафи за допълнение. Допълнете с декоративни възглавници за завършек.

 

 

 

 

 

Pin It

Leave a Reply

Архив