postheadericon 8 причини вашата чанта да изглежда евтино

chanti1. Тя не е изработена от естествена кожа. Чантата дори не е направена от добра изкуствена кожа
Не става въпрос за вечерните чанти, които могат да бъдат направени от всичко, от коприна до твърда пластмаса и все още да изглеждат луксозни. Става дума за ежедневни чанти, направени от полиестер и полиуретан. Ако трябва да се спрете на чанта, изработена от изкуствена кожа, се уверете, че тя е с богата текстура. Това е от съществено значение, ако искате да получите външен вид на естествена кожа при ограничен бюджет. Релефнатата структура при изкуствената кожа е най-отличаващия признак за една качествена кожа. Ако забележите, че кожата е гладка това е сигурен знак за фалшив продукт и просто стойте далеч от него. И имайте предвид, че богатите тонове на бижутата са склонни да изглежда по-добре в комбинация с изкуствена кожа от ярки цветове. Бъдете особено предпазливи за кафява изкуствена кожа. Деветдесет и девет пъти от 100, кафявата изкуствена кожа просто изглежда евтино.

2. Това очевидно е изкопиран модел от популярен дизайнер. Изберете една чанта с хубава форма, която не се опитва да бъде нещо друго

3. Тя е мръсна или се разпада
Тези малки нишки, които стърчат където двете парчета изкуствена кожа са зашити заедно са много показателни за качеството на чантата. Когато видите такива стърчащи елементи – отрежете ги. Ако наистина усилено държите да имате качествена чанта, придържайте се към черно или други тъмни цветове, при които няма да се вижда мръсотията толкова ясно. Когато получите отпечатък върху чантата си, почистете го веднага.

4. Чантата е покрита с шевове
Евтините марки се опитват да използват шевовете като някакъв дизайнерски стил, но това не е така. Това е разсейващо. Само защото очите ви се насочват към нещо, не означава, че то е луксозно. Когато шевовете са видими, те трябва да са прави, малки и незабележими.

5. Материалът от който е изработена чантата
Нищо не намалява стойността на една чанта по-бързо от един прекален лъскав цип. По-малко хардуер е по-добре от крехък хардуер.

6. Това е просто твърде много
Накъдрени ръбове с малки дупчици и други такива хитринки не придават “скъп” вид. Разбира се, някои висок клас дизайнери специализират в този вид естетически модели, но това, което важи за чанта от 500 лв. не винаги важи при чантите от 50 лв.

7. Чантата има голямо лого върху себе си
Освен ако не става въпрос за някоя чанта на Chanel или друга супер известна марка, огромното лого е предпоставка за по-евтина чанта. Колкото по-малко забележимо е името на марката на чантата, толкова по-добре. Ако това не може да бъде избегнато, по-малки и по-фини логото са по-добрият вариант, особено ако тя е на добре позната евтина марка.

8. Чантата разполага с твърде много неща
Твърде много различни екстри просто правят една чанта изглежда хаотична и евтина. Все още можете да намерите напълно нормална чанта, само имайте предвид, че колкото по-малко подробности има, толкова по-качествена е тя, така че трябва да изберете внимателно.

Понякога чантите са с фабрични дефекти, които не са били забелязани при контрола на качеството, а понякога това е просто лош дизайн. Проверете чантата си старателно за пропуски преди да я купите.

Pin It

Leave a Reply

Архив