postheadericon Курсове по английски език в София

училище за английски език

Да се доверим на училище за чужди езици в България не е никак лесна задача.
Основните проблеми при избор на училище за английски език, както и за други езици, е в това, че често се случва преподавателят, който започва курсът да не успее да го завърши. Неприятно е, тъй като децата, както и възрастните, които изучават чужди езици, привикват към даден учител и в момент, в който му се доверяват, преподавателят напуска или бива уволнен от работодателят.

Неприятна ситуация, но е често срещана в България. Причините – в някой случай, работодателите наемат работници по някакви програми, съответно работниците не са доволни от експлоатацията, както и от малкото възнаграждение, и същевременно тези фактори оказват влияние и на качеството, и на отношението между преподавател и ученик.

Всичко това е ясно на хората, които вече са се сблъсквали с този наболял проблем, но не е ясно на онези от Вас, които тепърва предстоят да записват своите деца на курсове по английски или друг език в Столицата.

Ето и няколко съвета, за да бъдете подготвени:
– Внимателно проучете академията за чужди езици, към която клоните да се запишете или да запишете Ваш близък;
– Не прибързвайте, уверете се, че точно това езиково училище е най-доброто за Вас и хората, на които искате да помогнете;
– Разгледайте сертификатите на преподавателите, запознайте се лично с тях, ако е необходимо, преди да сте се записали;online_prv
– По отношение на цената – в повечето случай цената е фактор, и повярвайте ни, по-добре 10 лева повече за месец, но да бъде по-добро качеството на преподаване;
– Потърсете мнението на курсисти, преминали курсове в даденото заведение, потърсете във форуми, какъвто е например форумът БГ МАМА, търсете и в търсачките, посетете и фейсбук страницата на училището, на което смятате да се доверите и разгледайте отзивите, снимките, мненията и всичко останало, за да придобиете ясна представа за начина на преподаване.

В обобщение, за радост на всички, конкуренцията в тази област е “ОГРОМНА” и благодарение на това качеството на преподаване се подобрява с всеки изминал ден. Именно това прави така, че преподавателите да дават всичко от себе си, а работодателите да се стремят да подобрят условията на труд на своя персонал.

Pin It

Leave a Reply

Архив