postheadericon Лаптопи на промоция

kids notebookЛаптопът е нужен в днешно време, не само на родителите, но и на децата.

Бъдещето със сигурност децата ни ще учат на компютър. Уроците ще са представени по интерактивен начин, следователно по начин, по който лесно и бързо да се асимилират, ясно и точно да се възприемат.

Основна тенденция е уроците да бъдат представяни под формата на игри и занимавки, тъй като е доказано, че така по-лесно се учи взетия материал от учениците.

Връщаме се на компютрите, лаптопите и таблетите –  може ли детето Ви, ученик, да успее без да се готви допълнително вкъщи ? Отговорът е категоричен – НЕ.

Определено работата в училище не е достатъчна, затова трябва да подготвите компютър и за Вашите деца, да се готвят у дома, под Ваш родителски контрол.

Ако все още Вашето дете няма лаптоп, или ако има, но го ползват всички членове на семейството,  е хубаво да помислите за личен лаптоп за Вашето дете. В Интернет магазините се предлагат лаптопи на наистина добри цени, ежедневно ни заливат стотици промоции, което прави покупката на преносим компютър – лесна и удобна.

Ако е дошло време за закупуване на лаптоп на Вашето дете, то задължително трябва да направите някои ограничения. Например, хубаво е в браузърите да разрешите достъп само до сайтове, които гарантиран, че Вашето дете ще се обучава, а няма да играе игри. Игричките са и най-предпочитани сред децата, затова е хубаво да водите разговор на тази тема, да ги поощрявате  с максимум 1 час игра на игрички, през останалото време – почивка и учене.

Със сигурност един от сайтовете, които не трябва да забранявате на детето Ви е www.Hlape.net.

Разгледайте също и сайт vikiiniki.bg, който по интерактивен начин подготвя дечицата, посещаващи детска градина, за училище.

Pin It

Leave a Reply

Архив