postheadericon Професионално кухненско обзавеждане

kuhnensko obzavejdane

Една от малкото компании на родния пазар, предлагаща неангажиращ проект за кухня – това е фирма Борман Комерс. Компанията се характеризира с приемливи цени, висококачествено обслужване и кратки срокове за изпълнение на поръчки.

Ако се нуждаете от качествено кухненско обзавеждане, било то българско производство или пък чуждо такова, то компанията предлага богат набор от избор по каталог, също така предлага и индивидуални решения в зависимост от кухненското помещение и желанията на клиента.

Можете да избирате от повече от 80 различни фронта – ПДЧ, МДФ с естествен фурнир, масив, или МДФ с ламинат.

Много хора, поръчвайки си кухненско обзавеждане се тревожат с доставката и монтажът. Фирмата предлага доставка и монтаж за град София, като работи с дистрибутори от цялата страна. Като споменахме за дистрибутори, друга услуга, която предлагаме ние от Борман Комерс търсим дистрибутори от цяла България. Свържете се с нас за повече подробности.

Сроковете – това е един от най-важните параметри за всеки клиент. Може би вторият въпрос при купувачите е: “Кога кухненското обзавеждане ще бъде монтирано в новият ми дом”. Е отговорът е прост, компанията предлага изработката и монтажът след 20-40 работни дни в зависимост от конкретния клиент и проект. Всичко това, като параметър, бива упоменато в предварителен договор, така че и клиентът и търговецът да бъдат удовлетворени.

Освен кухненско обзавеждане, копанията предлага различни видове врати – от производството до монтажът. Блиндирани врати, интериорни врати, плъзгащи се врати с най-различни брави и механизми.

Дългогодишният ни опит ни прави все по-добри и услугите ни стават все по-качествени!

В статията Ви изредихме няколко причини, поради които да изберете Борман Комерс! Е, ако е време за избор, не се колебайте да се свържете с нас!

Pin It

Leave a Reply

Архив