postheadericon Станете част от красивия свят на Барби

barbi

Куклите Барби са любими на редица поколения момичета. Понякога дори момченцата си играят с тях. Днес Ви предлагаме няколко местенца, от където можете да играете онлайн игри с кукли Барби.

 

Ако обичате да обличате кукли, да експериментирате с дрешки, то този проект е точно за Вас.
Ако сте родител на момиченце и искате то да се чувства наистина щастливо пред компютърът, играйте заедно с детето си, помагайте му. Нашите игри са както и приятни, така и полезни за развитието на креативизмът у децата.
С нас можете да играете игри на обличане, гримиране, подреждане, прически, маникюр, любими на всички момичета от 3 до 18 годишна възраст. Какво е необходимо за да играете игрите онлайн? Интернет, компютър и браузър. Игрите са флаш, което ги прави лесно достъпни, внимателно подредени според изискванията и желанията на конкретното дете, със сто процента родителски контрол и защитени от вируси. Това ги прави сигурни и няма нужда от тревога и специални познания по интернет сигурност.

 

Ако си лягате с любимата кукла барби, то днес можете да промените това и да си лягате, обличайки виртуална кукла. След като направите красива прическа можете да я отпечатате и споделите с вашите приятели. Какво по-чудесно от това да обмените опит и идеи със своите приятели от детската градина или от училището?

Очакваме и с нас да споделите Вашите рисунки, картинки и идеи.
В сайтът e-igri.com можете да се забавлявате с игри за момичета – игри за уинкс и уич, игри тип облечи куклата, украси стаята, игри с прически, игри за сервитьорки, игри за готвене и за оцветяване …
Хиляди деца играят с нас всеки ден, поиграйте и Вие!

Pin It

Leave a Reply

Архив