postheadericon Препоръчайте ми филм

top filmiВсе по-често срещана фраза или група от фрази в Интернет пространството е … “препоръчайте ми филм”.

Какво се случва, преди да си пуснем онлайн филм? Чудим се кой да изберем, четем отзивите и очакваме да видим поне десетина коментара от рода на “Гледайте го задължително този филм” или пък “не е за изпускане”…

Очакваме хубави коментари, след което гледаме… Гледаме и на финала си казваме, браво на пичовете, благодарнение на тях изгледах читав филм.

Какво се случва, когато няма коментари? “Хващаме” един филм за ушите, гледаме го и на края на десетата минута почваме да се ядосваме, че не сме били предупредени, че кино продукцията е боза.

Това са част от истините, които ни спохождат ежедневно.

В този ред на мисли, ако искате да сте сигурни, че филмът, който си пускате, ще става за гледане и ще е на много високо ниво, то можете да прочетете отзиви в този сайт: www.topfilmi.bg

Със сигурност ще придобиете представа какво се случва в даден филм, дали ще Ви допадне жанрът и много друга информация.

Рейтингът от международни агенции също е добро решение, да се следи.

Нещо важно по отношение на наградите на филми, Оскар и други подобни. Не е гаранция, че даден филм, спечелил куп награди, ще Ви допадне. Внимателно се запознайте със сюжета, ако Ви грабне – натискайте “плей”, ако не – “Close”.

В обобщение, най-доброто решение да се насладите на даден филм е, като посетите кино салон. Няма какво да се лъжем, пет или десет лева за кино не могат да се сравнят с гледане на филми от дома, освен ако нямате ОГРОМЕН телевизор, но и в този случай, друго е чувството, когато сте на кино.

 

Pin It

Leave a Reply

Архив