postheadericon Нов детски кът отвори врати в София

detski party center

Скъпи дечица, родители, обичате ли да посещавате детски кътчета? И да не обичате, все тая, зимния сезон няма много голям избор – трябва да се посещават 🙂
И така, имаме удоволствието да Ви представим новият детски кът, който отвори врати, а именно:
Детски кът и парти център „MONTECITO KIDS“.

Характерно за новооткрития детски кът е, че е разположен на два етажа, като площа, на която е разпрострян, е цели 370 кв. метнра, което го прави един от най-големите увеселителни кътове в столицата.
Дечица! За Вас има специални аниматори, които биха Ви забавлявали с много игри и приятни занимавки – кътчето разполага и с ателие за рисуване на картини от пясък – една забавна игра, която все повече деца предпочитат през последно време.
Най-малките дечица обикновено в детски кътчета не биват допускани. При нас това вече не е така, спокойно родители! Детенцето дори да е на година и половина, пак може да си играе – и то спокйно, докато Вие си пиете кафенцето.

Оцветяването на фигурки от гипс и дърво пък е една от най-атрактивните игри за по-големите хлапета. Можете да творите, скачате и лудувате на воля и на спокойтсвие, няма да има кой да Ви се кара, да крещи по вас…просто се забавлявайте.

Очакваме всеки нов клиент и гарантираме незабарвими емоции.

Pin It

Leave a Reply

Архив