postheadericon Нина Добрев напуска “Дневниците на вампира”

Nina Dobreff

Photo by celebmafia.com

Американският свръхестествен хорър сериал “Дневниците на вампира” (The Vampire Diaries) остана без една от основните си звезди. Вчера Нина Добрев (Nina Dobrev) обяви, че напуска популярния проект. Канадската актриса от български произход се снима в шест сезона на поредицата и беше редовна участничка заедно с Пол Уесли (Paul Wesley) и Иън Сомърхолдър (Ian Somerhalder).
В своя Instagram Нина написа, че е прекарала уикенда с колегите си от “Дневниците на вампира”, но това не е било просто посрещане на Великден, а “прощално парти”.
“Винаги съм знаела, че историята на Елена Гилбърт (героинята на Добрев) трябва да продължи шест сезона и за тези шест години аз извървях невероятен път… Тук се запознах с най-добрите приятели и открих едно голямо семейство, което винаги ще обичам.”
От своя страна изпълнителният продуцент на сериала Джули Плек (Julie Plec) заяви:
“Да кажем довиждане на Нина е както тъжно, така и хубаво. За шест години заедно, целият състав и екип на “Дневниците на вампира” постигна разбирателство, което никой от нас не очакваше. Нина е развълнувана да разпери криле, да си почине, да пътува по света и да го завладее. Ние я подкрепяме.”
Създателите на вампирския хорър засега не посочват, дали мястото на Нина ще заеме друга актриса или героинята й няма да присъства в бъдещите сценарии. Знае се само, че Пол Уесли в ролята на добросърдечния и нежен вампир Стефан Салваторе и Иън Сомърхолдър (Деймън Салваторе) ще продължат да се снимат в сериала.
Нина Добрев стана любимка на публиката с ролята си в “Дневниците на вампира”. Тя спечели няколко награди “Изборът на тийнейджърите” и “Изборът на публиката” за любима актриса и за екранно привличане с Иън Сомърхолдър.
Припомняме ви, че “Дневниците на вампира” стартира през септември 2009 г. в САЩ по канала The CW. През май ще приключи шестият сезон на сериала, който започна през октомври миналата година.

Още интересни новини и клюки вижте тук: https://klukite.com/

Pin It

Leave a Reply

Архив