postheadericon Monopoly Junior (Монополи Джуниър) – играта, която ще разсее Вашето дете от компютъра

Монополи Джуниър

Монополи Джуниър2
Имаме удоволствието да Ви представим Monopoly Junior (Монополи Джуниър) – играта, която ще разсея Вашето дете от компютъра.
Почти всяко семейство набюдава проблем с компютъра и детето, и то най-вече в частта с игричките. Толкова са зарибяващи, че дори ние – родителите, трудно можем да им устоим.
Монополи Джуниър е решение, което би помохнало цялото семейство да отлепи очи от мониторът и да се забавляват заедно.
Играта сплотява, разсейва и забавлява не само детето, но и родителите му.

Повече за самата игра:
Моно̀поли (на английски: Monopoly, в превод: “монопол”) е настолна игра. Играчите се състезават в добиването на печалби чрез стилизирана икономическа дейност, включително купуване, наемане и отдаване на имоти с помощта на игрални “пари”, докато хвърлят зарове и се придвижват по игралното поле. Играта е наречена на икономическата идея за монопол – добиването на пълен контрол над някакъв пазар от един-единствен продавач. Играта е патентована от Чарлз Дероу през 1935 г.

Детското монополи помага и отключва онази част от детето, която да пести и помага за бъдещи предприемачи.
Правила за игра на Монополи Джуниър:
Играе се от двама или от четирима играча. Пръв зарът хвърля най-малкия участник. Ако зарът покаже символ “?”, това означава, че трябва да изтеглите карта ШАНС. Карта шанс трябва да се прочете, като най-често показва или да приминете на дадено поле, или да поискате от Банката парички. Важно е да знаете, че коагато направите пълен кръг, т.е. преминете през начало, получавате 2 банкноти от банката.
Първият участник, който фалира, слага край на играта. Победител е този, който е събрал най-много пари, в повечето случаи всички пари, от играта.
Монополи Джуниър се състои от: – Дъска за игра – 32 пионки – подаръци – 16 карти “Шанс” – 16 карти с “Партита” – 70 банкноти – 4 пионки за играчите, в този комплект, това са куче, коте, кола и кораб, – “Парти кутия” – Зар.

В обобщение  – скъпи родители, ако си мислите, че детското монополи няма да забавлява и Вас – жестоко се лъжете.

Играта е подходяща за всички възрасти, като най-малкия участник може да е на 2-3 годинки.

Приятни мигове и да споделите с  hlape.net впечатления от играта!

Pin It

Leave a Reply

Архив