postheadericon Майсторско предвиждане – предизвикателство за любители на футбола

futbolan_igri

 

Специално предложение за всички футболни фенове, естествено и за тези от Вас, които разбират от предвиждането на развоя на даден мач, имаме предложение, даващо възможност да спечелите.
Естествено, за старт е важно, да споменем, че материалът не е подходящ за деца, а за пълнолетни граждани на страната ни, навършили 18 години, тъй като предложението ни касае припечелване на средства чрез онлайн залагания и прогнози.
След като сме уточнили това, е време да Ви запознаем с предизвикателството “Майсторско предвиждане”, от онлайн платформата futbolan.com.

Ето и подробности и детайли за самата игра:
Майсторско предвиждане е предназначена за най-големите разбирачи на футбола, а не за начинаещите. Всеки потребител, регистрирал се във Футболан може да участва. Единственото важно изискване е да познаете с точност футболна среща, която сте избрали. Спечелилите получават точки, като е важно да споменем, че футболните двубои са от различни първенства и лиги, което прави и залаганията интересни и разнообразни.
Предлагат се три варианта за прогнозиране, като можете да ги видите от тук:
Вариант 1 – Точен резултат – основна цел, да се даде точен резултат на футболен двубой.
Вариант 2 – Голът, кой от двата тима ще го отбележи първи. Познаете ли, печелите допълнителни точки.
Вариант 3 – Показаните картони – жълти и червени, какъв е общия брой за всеки един отбор.
Сами виждате, че благодарение на трите варианта имате възможност от разнообразни залози, което да Ви забавлява и помага при вземането на крайно решение относно футболни срещи.
Победителите се определят на базата на събраните точки.
Подробности за регламента, както и допълнителна информация за играта Майсторско предвиждане можете да научите от тук.

В обобщение, освен месечни награди, от Futbolan.com най-добрите пет участника имат възможност да спечелят и допълнителни награди. Не губете кураж, а се включете още днес в игрите на Футболан – лига номер 1 за прогнозиране онлайн в България.

Pin It

Leave a Reply

Архив