postheadericon Избираме дрехи според актуалните зимни цветове тази година

obuvki-namalenie-3-online

Както добре знае всяка уважаваща себе си жена със стил, всеки моден сезон си има своите актуални цветове. Зима 2015-2016 година не прави изключение от това правило. Вместо безсмислено обаче да ви ги изброяваме един по един, ще ползваме модерните нюанси за сезона като предложения за дрехи, с които да се сдобиете и да бъдете елегантни, красиви и наистина неустоими. Нека избирането на дрехи според актуалните зимни цветове тази година да започнат сега.

• Жълто
Жълтото е истински хит за тази зима, затова ние ви предлагаме да заложите на по-нестандартното и да се сдобиете с меко палто в жълто от полиестер. Спортно-елегантният му и младежки вид ще пасне идеално на всякакъв тип визия и ще я прави наистина завършена и вдъхновена от новите модни трендове.
• Лилаво
Като доста женствен цвят, тази година той пристига в наситен нюанс, по-скоро синеещ, отколкото розовеещ. Лилавото е идеалният тон за най-топлият ви и дебел пуловер от естествена вълна, с който да се чувствате комфортно, когато температурите паднат под нулата.
• Черно-бяла график линия
Комбинацията от черно и бяло е достатъчно стандартна и можете ежедневно да се опирате на нея под формата на бяла риза плюс черен панталон, черна жилетка с бяла тениска, бели дънки с черна туника и т.н. Обмислете обаче и черно-бяла рокля, впита или с разкроен силует за Нова Година – категорично ще се откроите, защото повечето избират или класическото черно, или нещо по-лъскаво и ярко.
• Бежово
Този неутрален тон е отличен за смарт панталон или стандартна пола тип молив с дължина до коленете. Предлагаме ви точно тези дрехи за точно този цвят, за да ви оставим свобода на избор за тоновете на горните дрехи – т.е. всякакви ярки, лъскави, по-тъмни или атрактивни блузи, пуловери, туники и ризи са подходящи за тях!

Изтоник: https://mes.bg/

Pin It

Leave a Reply

Архив